ИЗДВОЈЕНОНовости

Међу кандидатима за начелнике већ позната, али и нова имена

Конкурсна комисија за провођење поступка именовања начелника одјељења у Градској управи сачинила је списак кандидата који испуњавају опште и посебне услове конкурса, а међу кандидатима који су позвани на усмени интервју налазе се имена појединих начелника одјељења из претходног мандата, али нека нова.

Како је објављено на интернет страници Градске управе, поједини кандидати испуњавају услове за руководеће позиције у више од једног одјељења.

Тако је садашњи в.д. начелника Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић кандидат за начелника у овом, али и Одјељењу за инспекцијске послове, док је досадашња начелница Одјељења за стамбено – комуналне послове Јефимија Шербић кандидат за нови мандат у овом и у Одјељењу за просторно уређење. Миле Стринић испуњава услове за наставак руковођења Одјељењем за финансије, као и Миле Тадић на челу Одјељења за инспекцијске послове, за које је конкурисао и Срђан Ружичић.

За нови мандат у Одјељењу за просторно уређење пријавила се досадашња начелница Љубица Бећаревић, а Дарко Лукић позван је на интервју за мјесто начелника у одјељењима за стамбено – комуналне послове и просторно уређење, а услове конкурса за руковођење Одјељењем за општу управу испуњавају Давор Тодорић, Дамир Кљајић и Драгољуб Кукић.

Маја Раилић конкурисала је на мјесто начелника Одјељења за стамбено – комуналне послове, а Драган Пајић за руководиоца у овом и Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности. Бранимир Ђекић позван је на интервју за мјесто начелника у ресорима стамбено – комуналних послова и привреде и друштвених дјелатности, а Сњежана Ђекић у четири одјељења и то просторног уређења, стамбено – комуналних послова, привреде и друштвених дјелатности и инспекцијских послова.

Конкурс за именовање начелника одјељења у Градској управи расписан је 6. априла, а разговори са кандидатима, како је објављено, биће обављени у петак, 4. јуна.

Related posts

ОБУСТАВЉЕН ПРИЈЕМ ПОШИЉАКА ЗА КИНУ, УВОЗ ОТЕЖАН

admin

На мапи логора за Србе и пет
мучилишта у Дервенти

Derventski List

Дервента као стабилан
град улази у 2024. годину

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još