Култура

Миланка Благојевић представила свој књижевни опус

Народна библиотека „Бранко Радичевић“ вечерас је угостила књижевницу Миланку Благојевић која је представила свој књижевни опус.

Исим читања дијелова већ објављених књижевних остварења у виду двије збирке кратких прича и разговора о култури и књижевности, ауторка је представила и до сад необјављена прозна дјела и поезију.

Писану умјетност инспирисану емоцијама, али и свакодневицом, представила је ауторка кроз разговор са модератором ове вечери и предсједником издавачке куће „Имприматур“ Борисом Максимовићем.

– Објавила сам до сада двије збирке прича „Мандаринске патке“ која је свјетло дана угледала 2018. године, а која обједињује радове настајале током осам година, те „Нервус вагус и друге приче“ која је објављена двије године касније, тако да сам дервентској публици представила ова своја остварења, а вече смо замислили као разговор о пројектима, стању и конкретним темама у култури, а представила сам и неке своје необјављене одломке – рекла је Благојевићева додавши да ради на збирци поезије и још једном роману.

 

Related posts

Надахнућа са Укрине преносе на платно

admin

„Љетна арт сцена“ оживјела дух традиције

admin

ВЕЧЕРАС МАНИФЕСТАЦИЈЕ ПОВОДОМ ДАНА ЖЕНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još