Спорт

Милојевићевој сребро на
Малим олимпијским играма

Најбоља атлетичарка Атлетског клуба „Дервента“ Теодора Милојевић била је успјешна у финалу Малих олимпијских игара за основне и средње школе које је одржано у Бањалуци.
Теодора је у трци девојчица на 100 м у полуфиналу заузела друго мjесто са временом 13 секунди и двије стотинке, да би у финалној трци на 100 м такође заузела друго мјесто и освојила сребрну медаљу са временом од 13 секунди и 37 стотинки.
Поред финала Малих олимпијских игара у Бањалуци је одржан и Атлетски митинг „Меморијал Тијана Глигић“ гдје су учешће узела тројица младих атлетичара Борко Топић, Огњен Јевтић и Растко Миладиновић, који су у трци цицибана на 100 м заузели четврто, пето и шесто мјесто са истрчаним својим личним рекордима.
Сљедеће такмичење за атлетичаре Атлетског клуба “Дервента“ је 11. маја када је на програму Међународна улична трка у Приједору, где учешће узме неколико хиљада атлетичара из десетак земаља Европе и региона.

Related posts

КОМПЛЕТИРАН ИГРАЧКИ КАДАР ОДБОЈКАШКОГ КЛУБА

admin

Завршница „Дервента
Нектар футсала“ вечерас

Derventski List

На кампу у Требињу стицали нова знања

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još