ИЗДВОЈЕНОНовости

МИНИСТАРКА У ПРВОЈ ПОСЈЕТИ ЦЕНТРУ „БУДУЋНОСТ“

Новоизабрана министарка породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић данас је са сарадницима посјетила Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“, а 55 корисника овог Центра обрадовала је пакетићима.

 Давидовићева, која је стигла у прву посјету „Будућности“ од преузимања дужности, казала је да се ради о редовној посјети у вријеме празника.

– Желимо да покажемо драгој дјеци да нису сами и да их на неки начин обрадујемо. Са посебним емоцијама посјећујем установе које се баве бригом о дјеци, а поготово, бригом о дјеци са потешкоћама у развоју – рекла је Давидовићева.

Директор Центра „Будућност“ Владан Поповић рекао је да је прва посјета новоизабране министарке својеврсна прилика за упознавање са корисницима и особљем установе, те самим начином рада.

– Ове године смо, у сарадњи са Министарство

м здравља и социјалне заштите, покренули пројекат раног третмана за дјецу оштећеног вида, што значи да имамо и нових корисника, али кроз теренски рад са родитељима и дјецом. Данас смо разговарали и о текућим питањима, редовним активностима и о новим пројектима, које покушавамо да покренемо – истакао је Поповић.

Related posts

Средњошколцима приближен
изборни процес

Derventski List

Продужене постојеће мјере, слиједе јаче контроле

admin

Нема љепшег осјећаја од помоћи болесном човјеку

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još