Спорт

Мирослав Милојевић: Не планирам да посустанем

Ласкаву титулу најбољег спортисте Дервенте у овој години понио је најпознатији дервентски мотоциклиста Мирослав Милојевић Мирон у мушкој конкуренцији који признаје да му је и пред поред више од стотину освојених медаља, пехара и плакета, ово признање још једна потврда спортских успјеха.

Мирону је награда за најбољег спортисту Дервенте припала и 2007. године, а од тада до данас, додатним успјесима позционирао се као један од најпризнатијих мотоциклиста Балкана.

– Наравно да сам поносан и на ово признање. Много тога сам дао мотоциклизму и много тога сам освојио, чак осам пута сам био шампион БиХ, а једном и шампион Србије. Титуле сам освајао у пет различитих дисциплина, што ником код нас није пошло за руком – казао је Милојевић додајући да је Клуб „Мирон Мото“, чији је оснивач, годину завршио на другом мјесту првенстава на нивоу у БиХ.

– Имам још много замисли, планова и жеља и немам намјеру да у скорије вријеме завршим каријеру. Не мањка ми мотивације и још увијек сам жељан успјеха. Док ме здравље служи и повреде заобилазе, такмичићу се – казао је Милојевић чијем је клубу само протеклог викенда додијељено девет признања за такмичења широм БиХ.

Традиционални избор најбољих спортиста града, који се проводи под организаторском палицом Јавног предузећа „Дервентски лист и Радио Дервента“ уз подршку локалне управе, окончан је протеклог петка пребројавањем гласачких листића читалаца, утврђивањем остварених такмичарских резултата и сумирањем резултата гласања чланова жирија.

Признања ће најбољим спортистима бити уручена у сриједу, 29. децембра, током финалне вечери „Дервента Нектар футсал“ турнира.

Related posts

Теквондоисти кући
донијели 18 медаља

Derventski List

Пет бронзаних медаља
за дервентске атлетичарке

Derventski List

Величанствен опроштај за Дејана Плиснић

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još