Култура

МЛАДИ УМЈЕТНИЦИ ОБОГАТИЛИ „АРТ СЦЕНУ“

Плејади умјетника дервентске културне сцене који су се представили у „Љетној арт сцени“ вечерас су се придружиле будуће звијезде културног неба.
Милкица Марјановић је публику, а ове вечери највише је било управо клинаца и клинцеза, водила кроз програм, а својих пет минута имале су Елена Матић која је својим суграђанима позната по глумачким успјесима, Јована Новић која свир хармоники, али је и врло талентована за пјевање, млада књижевница Евита Бојковац која је и поклонила пет својих књига „Љерној арт сцени“, те свестрана Дуња Душанић која поред похађања основне музичке школе тренира и атлетику, али је и врло талентована за цртање.
А управо је вилинским гласом Јована Новић дочарала пјесму „Оро“ коју у оригиналу изводи Јелена Томашевић.
– Нисам имала прилику да наступам на оваквим манифестацијама и јако сам узбуђена, али и поносна што сам дио оваквог дешавања – казала је Јелена те је додала да ће осим породице, наступ гледати и другари из разреда и да управо због тога и нема трему.

Related posts

Књижевност и сликарство обојили вече

admin

Четири изложбе славе
музејску дјелатност

Derventski List

Представа „А сада ми“ вечерас у библиотеци

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još