Спорт

МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ ПРОБИЛИ ЛЕД

Млади фудбалери из новоосноване Школе фудбала „Дервента“ учествовали су на свом првом турниру, и то у Добоју, гдје су са вршњацима из БиХ и Србије учествовали у обиљежавању другог рођендана добојске Школе фудбала „Ачко“.

Играчи рођени 2012. године, који су учествовали на турниру, забиљежили су том приликом двије побједе и исто толико пораза, а у нокаут фазу прошли су као другопласирани из групе, на чијем челу су били фудбалери београдске „Црвене звезде“.

У Школи фудбала истичу да је ово значајно искуство за омладинце, које је пратило добро дружење и упознавање са вршњацима који гаје љубав према лопти и фудбалу.

– Већ сљедећег викенда идемо на турнир за играче рођене 2011. године, а викенд послије њих на турнир одлазе и годину млађи фудбалери. Наши чланови ће ове зиме играти и зимску лигу са вршњацима из Тузле, Зенице и Добоја, а побједник лиге иде на завршни турнир у Сарајево – рекао је координатор ШФ „Дервента“ Жељко Симић.

Related posts

МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У НЕДЈЕЉУ У ОСИЊИ

admin

„Краљица спортова“ царовала
улицама Дервенте

Derventski List

Ненад Балабан у трци за трофеј

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još