Друштво

МОДЕРНИ ТРЕТМАНИ БРИШУ БОРЕ

Хијалуронски филери и мезотерапија, који у свијету слове за неке од најпопуларнијих anti age третмана, доступни су и у клиници „Естетика дент“ гдје поред стручних савјета можете добити и третмане подмлађивања.

„Естетика дент“, поред обимног спектра стоматолошких услуга, пацијентима нуди и третмане подмлађивања које изводи др Бојана Коричић.

– Различите промјене на кожи, које са собом доноси старење, попут губитка масног ткива, смањења еластичности, појаве бора и хиперпигментације, као и губитак потпоре коже, захтијевају адекватан третман.  Дио промјена је резултат смањења дјеловања фибробласта и осталих фактора унутар нашег организма, а дио настаје под дејством спољашњих фактора као што су слободни радикали, УВ зрачење и слично. Управо су с циљем утицаја на ове промјене креирани третмани по мјери сваког – наводе из „Естетике“.

Смањење концентрације хијалуронске киселине, која је одговорна за волумен и облик коже, такође је посљедица старења.

– Губитак хијалуронске киселина у организму се манифестује губитком хидратације коже, појавом бора и губитком волумена и опуштеношћу коже, поготово у предјелу очију и образа. Из тог разлога, креирани су хијалуронски третмани, чиме се хијалуронска киселина у виду дермалних филера апликује у поткожна ткива на различитим дубинама и различитим техникама, што зависи од циља који желимо постићи – објашњавају из „Естетике“ додајући да у овој клиници нуде услугу увећања усана и јагодица, као и попуњавање назолабијалних бора, марионета, глабела и бора око очију.

– Хијалуронским филерима враћамо волумен лицу, попуњавамо и ублазавамо средње и дубоке боре, стимулишемо стварање колагена, те кожи враћамо хидратацију. Крајни циљ је свјеж, природан и подмлађен изглед – наводе из ове клинике.

Осим хијалуронских третмана, у „Естетика денту“ имате и могућност мезотерапије којом се активне супстанце,  као што су различити витамини, минерали, коензими, аминокиселине, хијалуронске киселине, антиоксиданси и фактори раста, ињектирају у средњи слој коже (мезодерм).

– Мезотерапијом постижемо уједначен тен, хидратацију и рејувенацију коже, повећање еластичности, тонуса, тургора коже, уклањање плитких бора и мимичних линија. ублажавање подочњака, терапија акни, спречавање дјеловања слободних радикала на кожу, превенција опуштања коже лица и врата, стимулација раста косе – истичу из „Естетике“.

Мезотерапијски коктел се бира у складу са потребама коже, препоручују се три третмана.

– Послије тога слиједи одржавање и то код особа од 25 до 35 година, једном у три мјесеца, у доби од 35 до 45 година, једном у два мјесеца, а за особе од више од 45 године, једном мјесечно – наглашавају у „Естетика денту“.

Информације и наруџбе за неки од третмана можете добити на бројеве телефона 053/310-490 и 066/421-576.

Биографија

Др Бојана Коричић Стоматолошки факултет завршила је у Бањалуци у новембру 2016. године, а послије усавршавања у Добоју од јуна је дио тима „Естетика дента“ у Дервенти. Сертификате и искуство за употребу хијалуронских филера, мезотерапије и липолизе стекла на утицајној клиници Medica Aethetica у Београду и Сарајеву.

(Закупљен простор)

Related posts

Задушнице сутра

admin

Пристижу донације за
изградњу куће Славиши Малићу

Derventski List

ПОЧЕО УПИС У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još