Хроника

Насрнули на суграђанина
у његовој кући и опљачкали га

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента ухапсили су у Дервенћане иницијала А.Л. и Д.Ш. због основа сумње да су маскирани напали суграђанина Н.С. у његовој кући одакле су отуђили већи износ новца.

Из Полицијске управе Добој саопштено је да се наведена лица сумњиче за разбојништво.

– Полицијској станици Дервента 24. фебруара око 16.10 часова пријављено је су два маскирана лица ушла у породичну кућу Н.С. из Дервенте и физички насрнула на њега, послије чега су отуђила већи износ новца удаљивши се у непознатом правцу – навели су из Полицијске управе.

На основу наредбе надлежног суда извршени су претреси два стамбена објекта и три путничка аутомобила која користе наведена лица приликом чега су пронађени предмети који се могу довести у вези са извршењем наведеног кривичног дјела.

Рад по наведеном настављају полицијски службеници Полицијске станице Дервента заједно са  Сектором криминалистичке полиције Полицијске управе Добој.

Related posts

ЛАЖНИ ПРАВНИ ЗАСТУПНИК ПРЕВАРИО ДЕРВЕНЋАНИНА

admin

Трстенчанин на њиву поред куће бацио бомбу

admin

Исценирали саобраћајну незгоду да би добили новац од осигурања

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još