ДруштвоИЗДВОЈЕНО

НА СВЕТОСАВСКОМ БАЛУ ПРИКУПЉЕНО 19.620 КМ

На овогодишњем Светосавском балу прикупљено је укупно 19.620 марака, од чега је од донација за улазнице 16.120, а 3.000 донирао је начелник општине Милорад Симић и 500 марака предсједник Скупштине општине Маријан Кљајић, констатовано је на састанку Кола српских сестара који је одржан вечерас.
Чланице истичу да трошкови организације ове године износе 5.130 марака, а преостала средства расподијељена су за завршетак недовршене куће породице Гибаница, а са 1.000 марака награђен је студент 6. године медицинског факултета Милан Паштар.
-Ове године смо за хуманитарне сврхе од Светосавског бала прикупиле 14.500 марака, од чега је подршка студенту 1.000 марака, а остало за радове на кући наших суграђана Гибаница. Радници ће кућу уређивати бесплатно и вјерујемо да ћемо успјети да у потпуности завршимо објекат у којем живе родитељи са двогодишњим тројкама. Радиће се фасада, гријање, уређење спрата и степеништа, а планирамо да им купимо и фрижидер и веш машину који су им потребни, истакнуто је на састанку.
Након сумирања утисака са бала чланице су одлучиле да Коло уплати 500 марака за лијечење Бранке Тривић из Горњих Церана, а говорило се и о судбини пројеката које је Коло послало на конкурс Министарства управе и локалне самоуправе.

Related posts

Матурском забавом прославили завршетак основне школе

admin

Матурске забаве за мале матуранте почетком јуна

admin

Почела исплата друге транше помоћи младима

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još