Спорт

Нова звања и поклони
за чланове Карате клуба

Крај такмичарске сезоне у Карате клубу „Дервента“ обиљежило је полагање за нова звања које је стекло 19 чланова, а тим поводом свим каратисти клуба уручени суи  поклони.

Мајсторско звање 1. дан стекли су Сергеј Николић и Александар Вајић, док су виша звања (6. kyu) стекли Дајана Видић,  Андреја Гојић, Анђела Гојић, Марија Савић, Милица Симић, Ђорђе Петковић, Стефан Љешић, Исидора Ђукић, Никола Аџић, Никола Маркуљевић, Срећко Тешић, Марија Ступар,  Милан Савић, Владимир Васић, Габријел Секулић, Немања Секулић и Славен Ђеорђић.

Из клуба истичу да је 2022. године била веома успјешна подсјетивши да су на бројним првенствима у БиХ и региону освојили бројне медаље показавши тиме резултате квалитетних припрема и тренинга.

– Осим тога, о квалитетном раду довољно говори и број нових чланова клуба који је са 25 из 2018. године на крају 2022. године достигао 63. Клуб је успио уз подршку и помоћ родитеља, заједно са дервентским привредницима, обезбједити нову гарнитуру спортске опреме и фокусера за каратисте – саопштили су из Карате клуба.

Related posts

Дервенћанима друга и осма позиција

admin

Пред одбојкашицама
садржајан викенд

Derventski List

Чланови „Киме“ окитили се са 18 медаља

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još