ИЗДВОЈЕНОНовости

Нови изглед за неколико градских улица

Неколико градских улица ових дана добија нови изглед, а како су објаснили из Одјељења за стамбено – комуналне послове, ради се о реализацији уговора о реконструкцији и санацији улица вриједног око 50.000 марака, који је потписан лани.

Овим уговором обухваћена је реконструкција Укринске улице, која је завршена прошле седмице, а радове је обишао и начелник општине са сарадницима. Идућих дана, како временске прилике буду диктирале, биће завршена и изградња тротоара у Улици Дервентских ослободилаца, у близини пекаре „Мања“, и у Улици Николе Тесле у непосредној близини „Рајфајзен“ банке, а асфалт би требао да буде положен у улицама 19. април и Костур.

– Наведене локације су спремне за полагање асфалта, а нови изглед ће добити у складу са временским условима. До сада је асфалт положен у Укринској улици и на Костуру, те су завршени ивичњаци на углу улица 1. маја и Десанке Максимовић – поручили су из одјељења.

Related posts

У ДЕРВЕНТИ ПРЕДУЗЕТЕ СВЕ НАЛОЖЕНЕ МЈЕРЕ

admin

Петри Радић од петка се губи сваки траг

admin

Стара црква прославила Спасовдан

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još