Конкурси

Обавјештење о уклањању
огрева са јавних површина

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

На основу члана 142. Одлуке о комуналном реду („Службени гласник града Дервента“, број 11/19) Одјељење за стамбено -комуналне послове обавјештава власнике огревног дрвета и материјала које се налазе на јавним површинама, да привремено коришћење јавних површина за ове потребе истиче 30. априла 2023. године, те да су дужни коришћене површине уредно очистити.

Неутрошено огревно дрво потребно је одложити у подрумске просторије заједница етажних власника, а они корисници који немају шупу дужни су огрев одложити и уредити што даље од улаза у зграду.

Такође, овим путем обавјештавамо власнике украсних живица и другог култивисаног растиња уз саобраћајнице да их редовно орезују, тако да не ометају кретање пјешака, смањују видљивост и прегледност пута.

Извршење одредби наведене одлуке контролисаће Комунална полиција града Дервента и према власницима који се не буду придржавали изрицати предвиђене новчане казне издавањем прекршајних налога.

Одјељење за стамбено –

комуналне послове

Related posts

Туристичка организација: Поновни конкурс за избор директора

admin

„Ауто – тим“ запољшава више радника

admin

Јавни позив за бањску рехабилитацију

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još