ИЗДВОЈЕНОНовости

ОБИЉЕЖЕН ДАН ПОЛИЦИЈЕ РС

Парастосом и полагањем вијенаца на споменик припадницима дервентске полицијске станице погинулим у протеклом Одбрамбено – отаџбинском рату обиљежен је 4. април, Дан полиције РС.

Вијенце су положили и свијеће упалили чланови њихових породица, начелник општине Милорад Симић са сарадницима, представници Општинске борачке организације, те командир Полицијске станице Дервента Бранко Грабовац са сарадницима.

Симић је подсјетио на значај слободе коју данас народ на овом подручју ужива, те на жртве које су за ту слободу пале.

– Морамо чувати успомену на људе који су животе положили за слободу коју ми уживамо. Имао сам жељу да данас будем на великој свечаности у Бањалуци, али имам осјећај да ми је бити овдје у Дервенти некако прече. Задовољан сам радом наше полиције, али увијек може боље. Наша полиција може да добије високу оцјену, а веома ме је обрадовало што се формира резервни састав, чији сам и сам био припадник седамдесетих година и то ми је била велика част. Данас се сјећам тог времена, то је коректна снага, сигурност – рекао је Симић.

Претходих дана је поводом Дана полиције организован турнир у малом фудбалу и стоном тенису за полицајце из добојске регије, а дервентска Полицијска станица угостила је и првачиће из основних школа „19. април“ и „Ђорђо Панзаловић“.

Related posts

Расписан конкурс за студентске и ђачке стипендије

admin

ОД ДАНАС БЕЗ ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА

admin

НОВИ ДИО ВРТИЋА„ТРОЛ“ ОТВАРА ВРАТА 24. ОКТОБРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još