Друштво

Обуку окончало још 20 кандидата

Други циклус обуке кандидата за доквалификацију и преквалификацију у оквиру пројекта „Hitech Training center“ успјешно је завршен, а 20 кандидата који су стекли знање за Web Development и Computer Numerical Control – ЦНЦ технологије јуче је добило и сертификате.

Ријеч је о другом циклусу пројекта који се реализује у ресурсном ЦНЦ центру у Средњошколском центру „Михајло Пупин“ а уз подршку УСАИД-а, а кандидати су током 40 теоријских и практичних часова имали прилику да допуне знање и способности у области Web Developmenta и ЦНЦ технологија.

– Обуке су биле садржајне, квалитетне и стручно вођене од стране ангажованих професора дипломираног инжињера електротехнике Тање Станић и дипломираног инжињера рачунарства и информатике Саше Марић – објаснили су кандидати.

Обука кандидата у склопу „Hitech Training center“ пројекта, који има за циљ оспособљавање радне снаге за тржиште рада, почела је у октобру. Кроз програм треба да прође укупно 70 кандидата у различитим инжињерским дисциплинама попут CAM, CAD, CNC, JAVA, мехатроника и Web Development.

Related posts

Гимназија чврст
темељ знања

Derventski List

МОГУЋА ДОДАТНА ПОМОЋ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

admin

Кућа за Козарове под кровом

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još