ИЗДВОЈЕНОНовости

Објављен позив за чланство у одбору „Омладинске банке“

„Омладинска банка“ Дервента, у сарадњи са Фондацијом „Мозаик“ и Градском управом Дервента објавила је позив избор седам чланова одбора.

– Позив се односи на младе од 17 до 30 година који имају жељу и вољу да посвете своје вријеме активностима програма. Програм омогућава младим људима да узму активно учешће у развоју своје заједнице кроз писање и реализацију пројеката од друштвеног значаја, учешће у расподјели фондова и покретање властитог бизниса –- наводи се у позиву.

Могућност за пријаву сви заинтересовани имају до 10. јануара 2022. године, а детаљи позива доступни су на страници lonac.pro и на линку https://www.lonac.pro/kreni-u-novu-godinu-kao-clanica-ili-clan-odbora-omladinske-banke

Меморандум о учешћу Дервенте у овом програму, који проводи пројекте у вриједности до 1.500 марака, те оснажује младе за стицање лидерских и практичних вјештина, потписан је прошле седмице. У Дервенти је за функционисање „Омладинске банке“ у идуће двије године планирано 42.500 КМ, односно подршка за 16 пројеката и четири микро – бизниса.

Related posts

Даривање крви,
хуманост на дјелу

Derventski List

ВЕЧЕ КУПОВИНЕ И ЗАБАВЕ У ПЕТАК

admin

Дервента прославила Дан града, а Саборни храм крсну славу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još