Спорт

Одбојка на пијеску се враћа у град

Једна од љетних спортских манифестација које су изазивале прилично велик интерес спортске јавности у Дервенти, свакако је турнир у одбојци на пијеску, а на радост љубитеља овог спорта, турнир ће бити одржан у другој половини августа, најавили су из Одбојкашког клуба.

С обзиром да лани, због пандемије корона вируса, турнир није одржан, организатори су имали мотив више да ове године традицију наставе.

– Одлучили смо да се озбиљно посветимо припремама за организацију турнира, како би задржали висок рејтинг који је турнир у Дервенти имао ранијих година – казала је секретар клуба Јелена Кулага додајући да ће турнир бити одржан 21. и 22. августа, у мушкој и женској категорији, те да се разматра могућност да се организује и такмичење кадета.

У оквиру припрема за љетну сезону одбојке на пијеску недавно је дјелимично уређен терен у парку поред старог моста, а радови би ускоро требали да буду настављени и завршени.

– Турнир би требало да се игра на два терена, а ускоро покрећемо промоцију турнира, када ће почети и пријаве екипа. Очекујемо да нам се јави већина екипа које су и до сада учествовале на нашем турниру, а ми припремамо неколико екипа из Одбојкашког клуба „Дервента“ – рекао је предсједник Управног одбора клуба Владимир Асентић.

Related posts

Кнежевић комплетирао играчки кадар

admin

Кошаркаши сутра дочекују екипу „Сокоца“

admin

Комненовић подигао пехар

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još