Хроника

Остали без аутомобила у којим
су превозили стране држављане

Полицијски службеници Полицијске управе Добој, током синоћних појачаних активности од вишеструких повратника у чињењу прекршаја одузели су два путничка аутомобила марке „Опел“ и лишили слободе четири возача  на подручју Станара, Модриче, Дервенте и Добоја, те су контролом три различита возача утврдили да они у путничким аутомобилима превозе 31 страног држављанина без идентификационих докумената.

Како су навели из Полицијске управе Добој синоћ је у овом граду око 23 часа од ухапшен вишеструки повратник у чињењу прекршаја В.В. из Дервенте од којег је одузет аутомобил марке „Опел“.

– Контролом у мјесту Баре на подручју Добоја утврђено је да наведено лице управља путничким аутомобилом прије стицања права на управљање, а у Регистру новчаних казни има дуг од 4.550 КМ. Такође, полиција је у аутомобилу којим је Дервенћанин управљао затекла 11 страних држављана који код себе нису имали идентификационе документе – саопштено је из ове Полицијске управе гдје су додали да је контролисан и путнички аутомобил „Опел“ којим је управљало лице иницијала Н.Б. из Дервенте, приликом чега је утврђено да превози десет страних држављана без идентификационих докумената.

– У Дeрвенти је синоћ ухапшен и Д.Т. из овог града, који је за воланом затечен под дјеством алкохола од 1,54 г/кг – додали су из Полицијске управе Добој.

Related posts

ПРИВЕДЕН ПИЈАНИ ДЕРВЕНЋАНИН

admin

Пронађено беживотно
тијело Дервенћанина

Derventski List

Под лупом вожња под
утицајем алкохола и дрога

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još