ИЗДВОЈЕНОНовости

Отворена дионица пута Мајсторовића врело – продавница Ананија

Дионица пута дужине 730 метара у Осињи, на потезу Мајсторовића врело – продавница Ананија, асфалтирана је и данас свечано отворена.
Отворењу ове дионице присуствовао је и градоначелник Милорад Симић са сарадницима, казавши да је вриједност радова на овом путу око 75.000 марака, те је упутио извињење мјештанима овог краја што овај пројекат није раније реализован.
– Заиста се трудимо да равномјерно распоређујемо средства, а прије неколико година рехабилитован је главни пут од Провалије до раскрснице Три крушке уз обећање да ће преосталих 600 метара, колико је остало до главног пута, бити такодје завршено – казао је Симић, те се осврнуо на јучерашње засједање градског парламента.
– Још сам под утиском јучерашњег дана, јер су одборници већине блокирали више од милион марака који је био намијењен за осињски водовод, а за који смо могли тендер расписати већ у понедјељак и убрзо почети са радовима – рекао је он.
Додао је да, уколики се тај милион КМ потроши на изградњу новог објекта ОШ „Никола Тесла“, Дервента би била једина локална заједница како сада, тако и за вријеме бивше Југославије, која школу гради новцем сопствених пореских обвезника, те да је то посао који је на себе преузела Влада.
– Са пуно љубави и стрпљења сам покушао да убиједим скупштинску већину колико је важна реализација осињског водовода, али нажалост нисам успио. Дијелим тугу са свим људима, њих 806, који су били заинтересовани за прикључак на градски водовод. Обећавам им да од тог пројекта нећу одустати – истакао је градоначелник.
Мјештанин Желимир Нединић поред чије куће је положен асфалт захвалио се свима који су имали слуха за њихове потребе и молбе.
– Мало још недостаје да овај крај буде асфалтом повезан са главном путном комуникацијом и вјерујем и ја, али и моје комшије да ће и то бити завршено већ идуће године – казао је овај мјештанин.

Related posts

ДОДИК РЕИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА СНСД-А

admin

ПРЕМИНУО ОД ИНФАРКТА, ПРОНАЂЕН У СНИЈЕГУ

admin

Биоскопи и базени могу да раде од понедјељка

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još