ИЗДВОЈЕНОСпорт

ОТКАЗАН „ДЕРВЕНТА НЕКТАР ФУТСАЛ“

Турнир у малом фудбалу „Дервента Нектар футсал“ ове године, због неповољне епидемиолошке ситуације, неће бити одржан, одлучио је Организациони одбор ове манифестације.

Међународни турнир је сваке године, средином децембра, у Спортском центру окупљао на десетине екипа из БиХ и региона на једној од најпосјећенијих спортских смотри у окружењу.

– Послије дужег разматрања свих параметара и имајући у виду епидемиолошку ситуацију, те мјера које су донесене у циљу спречавања ширења корона вируса, донијели смо одлуку да турнир ипак не буде одржан. Турнир без  присуства публике губи свој основни смисао, а то је дружење и уживање у мајсторијама најбољих играча ове игре. Такође, на турниру је сваке године учествовало и петнаестак екипа из земаља окружења, а овог пута ни сви они се не би могли одазвати – саопштили су организатори додајући да се надају да ће догодине бити  испуњени сви услови за одржавање турнира.

Related posts

ГЛАСАЊЕ МОГУЋЕ САМО У БОСАНСКОМ ПЕТРОВЦУ

admin

План да 1.729.317 КМ суфицита буде уложено у инфраструктуру

admin

ПАКЕТИ ПОМОЋИ ЗА РАДОСНИЈЕ ПРАЗНИКЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još