ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ОШ „Никола Тесла“: Настава од 1. септембра, утврђен распоред одјељења

Основна школа „Никола Тесла“

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Обавјештавамо ученике и родитеље наше школе да настава у школској 2021/22. години почиње у сриједу, 1. септембра 2021. године.

Настава за сва одјељења ће почети у оним школама у којима су наши ученици и завршили протеклу школску годину према сљедећем распореду:

– Од другог до деветог разреда ученици ће користити учионице у ЈУ Средњошколски центар Дервента, односно просторијама ЈУ СШЦ „Михајло Пупин“ Дервента и ЈУ Стручна и техничка школа Дервента од 14.10 часова;

– Специјално одјељење у ЈУ Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ Дервента од 8-05 часова;

– Подручна одјељења наставу почињу од 8.05 часова;

– Пријем првачића биће одржан у школском дворишту ЈУ ОШ „19. април“ Дервента од десет часова.

У уторак 24. августа 2021. године у зграду ЈУ ОШ „Никола Тесла“ Дервента долазе стручна лица из Института за грађевинарство, грађевинске материјале и неметале из Тузле ради испитивања статике објекта. Након њиховог прегледа и достављеног мишљења, обавијестићемо родитеље и ширу јавност о даљем развоју ситуације у вези са објектом наше школе, путем друштвених мрежа и посредством одјељенских старјешина.

Related posts

Крећу радови вриједни више од 600.000 КМ

admin

СТРУЧНА ШКОЛА ОТВОРИЛА ВРАТА ЗА НОВЕ СРЕДЊОШКОЛЦЕ

admin

Светом Сави у част приредба
и у осињској школи

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još