Спорт

Павловићевој улазница за камп у Београду

На адресу дервентског Женског рукометног клуба недавно је стигло лијепо признање, односно чланица овог клуба Анастасија Павловић, као једна од перспективних рукометашица у Републици Српској, добила је право на бесплатно учешће на кампу у Београду.

Ради се о награди Рукометног савеза Србије, а камп ће бити одржан од 20. до 30. јуна ове године.

Павловићева је за рукомет почела да се занима са свега осам година, а данас са непуних 15 година, игра у првој екипи свог клуба у највишем рангу Републике Српске. Игра на позицији организатора игре, средњи бек, али ни остале позиције за њу нису непознаница.

Ово није прво признање које је ова перспективна рукометашица добила, а 2018. године је, у конкуренцији 150 дјевојчица, изабрана за најперспективнију на кампу у Козарској Дубици. Исте године, као и 2020, била је кандидат за најперспективнијег спортисту Дервенте, а 2019. године учествовала је на турниру „Мика 2019“ у Прњавору донијевши кући пехар најбоље играчице.

Њен таленат није остао непримијећен, па је прошле године ушла у ужи списак најбољих играчица Репрезентације Републике Српске у свог узраста.

Теквондо

Анастасија Павловић је, до прошле године, тренирала и теквондо освојивши запажене резултате, а може да се похвали црним појасом у том спорту.

Related posts

ТЕЖАК ПОРАЗ „БОРЦА“

admin

Најмлађи каратисти
заслужили медаље

Derventski List

Одбојка спојила Српску и Војводину

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još