Друштво

Пандемија отежала рад Удружења рибара

Скупштина Спортског риболовног друштва „Укрина“ Дервента усвојила је данас извјештаје о раду и финансијском пословању, као и извјештаје такмичерске комисије и рибочуварске службе, те план рада и план такмичења за текућу годину.
Предсједник СРД „Укрина“ Никола Стринић констатовао је да је претходна година била тешка за удружење, јер многе активности нису могле да се одрже због епидемиолошких мјера.
-Одржан је само један куп на нашој стази у Трстенцима, а нама су такмичарска дружења међу примарним активностима. Такође, нисмо провели ни мноштво других планираних активности, а ту је и проблем што многи наши чланови, због затворених граница нису обновили чланарину, што је један од главних разлога што ове године друштво броји око 100 чланова мање – истакао је Стринић додавши да се у посљедње вријеме развила добра сарадња са Туристичком организацијом Дервента, што им помаже у промоцији задужених 12 километара корита ријеке Укрине и шест километара корита Саве.
Потпредсједник Скупштине „Укрине“  Сретко Николић је напоменуо да је осипању чланова допринијело и поскупљење чланства.

Related posts

У библиотеци вечерас пројекција
филма „Гора преображења“

Derventski List

Пронађен крадљивац
и украдена брусилица

Derventski List

Од 4. до 6. јануара нови базари за Михајла

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još