ИЗДВОЈЕНОХроника

Петри Радић од петка се губи сваки траг

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента предузимају све потребно у циљу проналаска Петре Радић (69) из Дервенте чији је нестанак полицији пријављен у петак око 16 часова.

– Према изјави члана породице Радићева је посљедњи пут виђена у петак, 8. октобра око десет часова у Солунској улици у Дервенти, а на себи је имала одјећу тамне боје и носила је црвени кишобран – навели су из Полицијске управе Добој апелујући на грађане да уколико виде несталу жену или дођу до било каквих сазнања о њој, то пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатни број телефона 122.

Чланови породице нестале такође моле суграђане да им било какве информације које имају јаве на бројеве 065/609-323 и 066/ 702-820.

– Петра има плаву, кратку косу, висока је око 1,5 метар, пуније је грађе и отежано хода због проблема са ногама. Када је посљедњи пут виђена на себи је имала тамно плаве/црне хлаче и тамни капут – казали су чланови њене породице.

 

Related posts

Биће предложена исплата по 500 КМ здравственим радницима

admin

МАРКОВИЋА СОКАК ДОБИЈА ГРАДСКУ ВОДУ

admin

За матурскe вечери 12.000 КМ из градског буџета

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još