ИЗДВОЈЕНОСпорт

Пехар подигла екипа
„ДМ Монтажа“ из Брода

Екипа „ДМ Монтажа“ из Брода побједник је 21. „Дервента Нектар футсал“ турнира који је у Спортском центру од 11. децембра окупио више од 1.300 играча из око 130 екипа.

Спектакуларна завршница турнира синоћ је донијела прегршт напетости и потеза који ће се још дуго препричавати, а финални меч између „ДМ Монтаже“ и екипе „Футсал Доборовци“ заслужено је понио титулу врхунског футсал спектакла. Побједнички пехар и награду од 10.000 КМ у напетом надметању заслужено је одијелила екипа из Брода побиједивши супарничку екипу резултатом 7:0.

Посјетиоци у Спортском центру синоћ су свједочили и финалним мечевима међу претпионирима гдје је славила  екипа „Ауто Гаги“ из Бањалуке против вршњака из бановићке „Будућности“, а међу пионирима бољи од  „Вулекса МГ“ из Прњавора био је бањалучки тим „Ребелси“. У групи ветерана до финала су стили  „СУ Дринић*Геокоп“ и „АС Монта“ из Љубљане, а послије извођења пенала побједу су однијели Словенци.

Међу кадетима тријумфовали су „Пантери“ из Бијељине над екипом „Малешићи“ из Грачанице. Боје дервентског футсала бранила је екипа „Текстилца“ ојачана бившим саиграчима Немањом Мартићем и Муамером Хамзићем, који су на турниру наступили окупљени у екипу „Елград инжињеринг*пивница Робинзон“. Побједом над екипом „СУ Дринић*Геокоп“ из Прњавора заслужено су понијели титулу шампиона у категорији јуниора.

Празник футсала и ове године је оправдао титулу једне од најмасовнијих спортских смотри у Дервенти са наградним фондом од 20.000 КМ. Иза турнира, као и претходних година, стајала је Градска управа Дервента.

– Већ 21 годину ова спортска смотра окупља екипе и љубитеље футсала из читаве БиХ и региона. Посебну поруку носи чињеница да су екипе које су до сада биле учесници турнира, најавили свој долазак и догодине -рекао је градоначелник Милорад Симић.

Најбољи појединци:

НАЈБОЉИ ИГРАЧ: Давор Арнаутовић „ДМ Монтажа“

НАЈБОЉИ ГОЛМАН: Данијел Ружичић „ДМ Монтаже“

НАЈБОЉИ СТРИЈЕЛАЦ: Мирко Маринковић „ДМ Монтажа“

Related posts

Екипа „WWin“ подигла побједнички пехар

admin

Сергеј и Ема Радановић играли против велемајстора Бркића

admin

Брчаци и Београђанке побједници турнира

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još