Спорт

Плиснић: Кадети „Текстилца“ постигли историјски успјех

Признање за најбољи спортски колектив у 2021. години заслужила је екипа која слови за апсолутни спортски хит ове јесени у гаду на Укрини, кадетска екипа „Текстилца“. Ови дјечаци у јесењем дијелу првенства Омладинске лиге БиХ не знају за пораз, а импресивном гол разликом од 42:4, утабали су стазу за наставак такмичења.

Њихов тренер Дејан Плиснић каже да је признање додатни подрстек играчима да наставе да буду предани и да буду још бољи спортисти и фудбалери.

– У 11 утакмица имају исто толико побједа, дали су 42 гола, а примили само четири. Дјечаци су се заиста трудили, али то је резултат рада посљедњих неколико година. О каквим талентима је ријеч, говори чињеница да су чак тројица кадета наступала за сениорску екипу, иако по годинама нису ни приближно стасали за тај подвиг, а они су чак и постигли неколико погодака – задовољан је Плиснић додавши да су његови пулени за свој узраст направили успјех који је немогуће надмашити.

Признања ће најбољим спортистима бити уручена у сриједу, 29. децембра, током финалне вечери „Дервента Нектар футсал“ турнира.

Related posts

УБЈЕДЉИВ ПОРАЗ У ВИСОКОМ

admin

Теофиловић успјешан у
Регионалној боксерској лиги

Derventski List

Бронза вјетар у леђа за нове успјехе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još