ДруштвоРС-РЕГИЈА

Повратак ученика у клупе 24. јануара

Министарка просвјете и културе Репубилка Српска Наталија Тривић честитала је наставницима и ученицима, руководству школа и ваннаставном особљу завршетак првог полугодишта, истичући да настава у другом полугодишту почиње 24. јануара.

Тривићева је изразила задовољство што се настава, упркос епидемиолошким околностима, узрокованим пандемијом вируса корона у првом полугодишту одвијала у школским клупама.

– Похвално је што су наше школе с успјехом одговориле изазовима реформских новина, а посебно смо захвални свим просвјетним радницима на спремности да усаврше свој рад и прилагоде га савременим образовним усмјерењима – истакла је Тривићева.

Из Министарства је саопштено да настава у другом полугодишту почиње 24. јануара, а завршава се најкасније у петак, 24. јуна, док се за ученике завршног разреда школе настава завршава најкасније у петак, 10. јуна.

Related posts

Возачима доступан
бесплатан превоз возила

Derventski List

„ТРОЛ“ РАСПИСАО КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ МАЛИШАНА

admin

Три генерације Ђенића
храброшћу исписале историју

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još