ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Подјела пакетића у „Тролу“ употпунила празнични дух

Празнични дух у вртићу „Трол“ данас је употпунила подјела пакетића које је за двјестотињак малишана обезбиједила Градска управа, а осмијехе на лицима „троловаца“ измамила је и посјета Дједа Мраза.

Иако је и ове године, због пандемије корона вируса, изостала новогодишња приредба, за празнично расположење побринуо се колектив вртића, а дан је употпунила и посјета градоначелника Милорада Симића.

– Највећа срећа у животу је измамити дјечији осмијех. А ми традиционално, сваке године, практикујемо да малишанима употпунимо празничну атмосферу, подијелимо им пакетиће и измамимо тај један смијешак – казао је Симић додавши да би сваки дан требало почињати у атмосфери каква је владала у „Тролу“ приликом подјеле пакетића.

Директорица вртића Гордана Симић, која се и ове године нашла у улози Дједа Мраза истакла је значај подршке Градске управе.

– Сви малишани у вртићу су добили по пакетић и ова подршка за нас је од великог значаја. Поред пакетића, организовали смо дружење и сликање са Дједа Мразом што је за дјецу био посебан доживљај – рекла је Симићева.

Градска управа ове године обезбиједила је укупно 570 новогодишњих пакетића и то за малишане из вртића „Трол“, Клуба за дјецу „Бамби“, Удружења дјеце, омладине и родитеља са сметњама у развоју „Сунце, Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“, Удружење Рома, као и за удружења инвалида рада, те глувих и слијепих и слабовидих лица. Такође, пакетићи су обезбијеђени и за малишане радника јавне управе.

Капацитет

Градоначелник Милорад Симић најавио је проширење капацитета у „Тролу“ и то већ идуће године.

– Надам се да ћемо већ идуће године приликом подјеле новогодишњих пакетића обухватити већи број дјеце, јер планирамо да додатно проширимо капацитет „Трола“ – казао је Симић.

 

Related posts

„ЉЕТНА АРТ СЦЕНА“ ПОДИГЛА ЗАВЈЕСУ

admin

ДЕРВЕНТА ОТКЉУЧАЛА СВИЈЕТ ИЛУЗИЈЕ И НАУКЕ

admin

БРЖЕ ДО МЈЕСЕЧНОГ БОРАЧКОГ ДОДАТКА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još