ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПОКЛОНИ ОБРАДОВАЛИ ЧЛАНОВЕ „СУНЦА“

У просторијама Удружења родитеља, дјеце и омладине са посебним потребама и лица са инвалидитетом „Сунце“ данас су подјељени никољдански пакетићи за чланове.

Ријеч је о пакетићима које су обезбиједили ученици Основне школе „Никола Тесла“, кроз акцију у организацији Савјета ученика под називом „Слаткиш и играчка за друга“.
Предсједница Удружења „Сунце“ Татјана Спасојевић изразила је захвалност на поклонима, истакавши да сарадња са овом школом траје дуги низ година.
-Сваке године нас обрадују ученици ОШ „Никола Тесла“ и хвала им на томе. Драго нам је што мисле на нас, а овог пута подјела пакетића је уприличена баш на Никољдан, што је посебно лијепо. Надамо се да ће добра сарадња бити настављена и убудуће, те да ћемо опет у нашем дневном боравку имати волонтере из ове школе, када преселимо у нове просторије – казала је Спасојевићева, додавши да корисници истински уживају у дружењу са ђацима.
Поред тога, Спасојевићва је изразила захвалност и Хуманитарној организацији „Адра“, која, такође, сваке године обезбиједи пакетиће за чланове „Сунца“.
-Част нам је што смо у прилици да помогнемо и да вам уљепшамо празнике. Трудићемо да и у наредном периоду проводимо све акције које смо до сада проводили. Ученици су увијек заинтересовани, радо се одазивају када је у питању „Сунце“, без обзира да ли се ради о куповини честитки, прикупљању слаткиша или сличним активностима – рекла је координатор Савјета ученика у овој школи Јелена Сибинчић.
Наиме, 60 пакетића су прикупили ученици ОШ „Никола Тесла“, а исто толико је донирала и Хуманитарна организација „Адра“.

Related posts

Трг постаје
празнична позорница

Derventski List

Свадбена звона гласнија од короне

admin

Искористити све ресурсе
против вршњачког насиља

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još