Хроника

ПОКУШАО ДА ПОДМЕТНЕ ФАЛСИФИКОВАН ГЛАСАЧКИ МАТЕРИЈАЛ

У Дервенти је током изборног дана забиљежена неправилност на бирачком мјесту у Основној школи „19. април“  односно покушај убацивања фалсификованог гладачког материјсла у гласачку кутију, а о свему је обавијештена полиција.

– Полицијској станици Дервента обратио се предсједник Општинске изборне комисије Дервента Ц.А. да је лице Н.Т. покушао да након гласања на бирачком мјесту у Основној школи „19. април“ у гласачку кутију убаци фалсификат гласачког материјала, док је оргинални примјерак, према његовим ријечима, задржао код себе. Полицијски службеници су обавили разговор са Н.Т. који је потврдио да је грешком покушао да убаци спорни гласачки материјал, као и да је грешком у џеп јакне ставио оригинални гласачки материјал који је послије предао лицу М.С у Дервенти. Полицијска станица Дервента је обавјештена од предсједника Општинске изборне комисијје Ц.А. да му је лице М.С. предао спорни гласачки материја – саопштено је из МУП-а Српске.

О догађају је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

Related posts

У ШКОЛИ УКРАДЕН МОБИЛНИ ТЕЛЕФОН

admin

ПРИВЕДЕН ПИЈАНИ ДЕРВЕНЋАНИН

admin

УХАПШЕНИ КРАДЉИВЦИ „ГОЛФА 2“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još