ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПОЛИЦАЈЦИ У ДЕРВЕНТИ ЗАИГРАЛИ ФУДБАЛ И СТОНИ ТЕНИС

Дервента је данас била домаћин спортских игара током којих су снаге одмјерили полицијски службеници са подручја које покрива Полицијска управа Добој.

Турнир, који је одржан у оквиру обиљежавања Дана полиције, чинила су такмичења у малом фудбалу и стоном тенису, а учествовало је 12 екипа.

Прво мјесто у малом фудбалу освојили су фудбалери Полицијске станице Добој 1, који су у финалу били бољи од колега из Брода. Треће мјесто заузела је екипа домаћина, односно Полицијска станица Дервента. У стоном тенису најбољим се показао Жељко Пуљић, на другом мјесту је Владислав Милановић, док је на трећем био Драган Добрић.

Уручујући пехаре и захвалнице, начелник Полицијске управе Добој Слободан Радинковић захвалио је свим учесницима што су се одазвали такмичењима.

  • Моји благи фаворити биле су колеге из Брода, али побједници су заслужили прво мјесто. Најважније је да смо се дружили и да није било повреда – рекао је Радинковић.

Била је ово прилика да се и чувари реда опусте и забаве, а неријетко и присјете спортских дана.

 

ПЛАСМАН У МАЛОМ ФУДБАЛУ

  1. ПС Добој 1
  2. ПС Брод
  3. ПС Дервента

СТОНИ ТЕНИС

  1. Жељко Пуљић
  2. Владислав Милановић
  3. Драган Добрић

Related posts

Животне недаће само га ојачале

admin

ЂАЦИ ЈОШ ЈЕДНОМ ПОЛОЖИЛИ ИСПИТ ХУМАНОСТИ

admin

„ТРОЛОВЦИ“ УЗ ИГРУ И ПЈЕСМУ ПРОСЛАВИЛИ 8. МАРТ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još