Друштво

ПОМАЖУ ДРУГАРИМА ДА ОДУ НА ЕКСКУРЗИЈУ

Како би помогли другарима да оду на матуралну екскурзију, Савјет ученика Стручне и техничке школе одлучио је да то оствари хуманитарним журкама.

Прва од њих заказана је за суботу, 9. марта, у „Ex club Monte Carlo“, а улаз на журку кошта двије марке.

Матурална екскурзија биће организована у мају, а ученике очекује путовање у Шпанију, Италију и Француску.

– Циљ нам је да скупимо новац за што више ученика и ово је прва журка коју организујемо, а планирамо да их одржимо неколико. Очекујем да ћемо овом журком прикупити средства сигурно за двије екскурзије, или бар за једну цијелу и пола друге. Значајно је што већ имамо почетни прилог од 400 КМ, које су нам дали власник клуба и његов пријатељ – казала је предсједница Савјета ученика Јелена Кузмановић казавши да су матурална екскурзија и матурско вече незаборавни тренуци у животу сваког ученика, због чега не би требало да их пропусте.

Хуманост

Савјет ученика те школе већ је организовао неколико хуманитарних акција за социјално угрожену дјецу, а овог пута одлучили су да ученици изађу у сусрет својим школским другарима.

Related posts

Фризер тражено и
перспективно занимање

Derventski List

ПОКЛАДНО ДРУЖЕЊЕ У ДОМУ ХКД „НАПРЕДАК“

admin

Митровићева изборила наступ на републичкој смотри

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još