ИЗДВОЈЕНОСпорт

ПОСПРЕМАЊЕ У „ТЕКСТИЛЦУ“ ЈОШ ТРАЈЕ

Након што је крајем прошле године остао без комплетног руководства, дервентски фудбалски прволигаш „Текстилац“ још увијек није добио „управљачке структуре“.

– Ја заиста не би да се упуштам у спекулације око тога ко ће бити у руководству „Текстилца“. Само знам да смо ми клуб оставили без иједне марке дуга, чак је остало нешто средстава на рачуну. Кад год будем обавијештен да се окупила група људи који су спремни да преузму клуб, ја ћу бити спреман да, заједно са остатком радне групе, обавим свој дио посла. Онима који буду у тој екипи желим успјех и сваку срећу – поручује Бојко Гатарић још увијек актуелни предсједник Скупштине „Текстилца“ и члан радне групе формиране да пронађе потенцијалне чланове руководства клуба.

У јавности се посљедњих дана и седмица спекулисало да је најизгледији кандидат за предсједника клуба Душко Рељић, али он оклијева са дефинитивним изјашњавањем. Према, такође, незваничним информацијама окосница тима који би требао да руководи радом клуба већ је позната, али сви са којима је Дервентски лист контактирао не желе то да потврде.

Извјесно је да пред онима који прихвате изазов рада у најстаријем дервентском фудбалском колективу стоји неколико врло важних одлука.

Прво се морају опредијелити између два концепта. Први је спасавање прволигашког статуса, односно борба за опстанак, а други је фокус на сљедеће првенство. Могућа је, наравно, и комбинација та два концепта, али она изискује нешто више средстава и много више труда. Додатни проблем представља и чињеница да ће Прва лига од сљедећег првенства бројати десет клубова.

Један од хитних оперативних послова је именовање тренера сениорске екипе, као и ангажовање играча који могу да донесу превагу на терену.

 Рокови

Прољетни дио првенства требало би да почне 9. марта, а прелазни рок за играче је почео 21. јануара и траје до 15. фебруара.

Related posts

Игралиште на Чардаку добија обрисе

admin

ЏАЈА ОСУЂЕН НА ДЕСЕТ ГОДИНА ЗАТВОРА

admin

Списак усвојених капиталних пројеката

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još