Култура

ПОСТАНИТЕ ДИО ФИЛМСКЕ ЕКИПЕ ПРОЈЕКТА „МЕСО“

Ако сте икада пожељели да се окушате у свијету филма, осјетите атмосферу филмског сета или се појавите у великој регионалној серији, „Босонога продукција“ вам можда испуни жељу.

Продуцентска кућа из Бањалуке отворила је позив за све који желе да учествују у стварању серије „Кости“ као статисти. Позив је отворен до 23. јануара, а кастинг ће бити одржан током наредна два дана, 24. и 25. јануара, у Бањалуци.

Сви заинтересовани могу се пријавити на email адресу office@bosonoga.ba, а добродошли су кандидати свих профила и старосних категорија. У пријави је потребно навести само име и презиме, датум рођења, адресу становања, број мобилног телефона, те уз ове податке приложити једну или двије фотографије. Сви кандидати ће потом бити контактирани у вези са распоредима кастинга.

Серија „Кости“ снимаће се у копродукцији Радио-телевизије Србије и „Босоноге продукције“. Она представља други дио „Бањалучке трилогије“, започете серијом и филмом „Месо“.

Иако се радња „Костију“ и главна глумачка имена и даље чувају у тајности, познато је да ће све епизоде режирати Саша Хајдуковић, да је сценарио за њих написао Никола Коља Пејаковић, те да ће директорица серије бити Бранкица Јанковић.

Управо је овај три створио „Месо“, прву серију из Републике Српске која је, крајем 2017. године, остварила милионску гледаност широм регије, док је истоимени филм приказан на фестивалима од Монтреала и Чикага до Сарајева и Ниша, успут прикупивши бројне награде.

http://www.prnjavorlive.com

Related posts

„Пркос – фест“ одисао
нотама класичне музике

Derventski List

Концерт „Viva la musica“ сутра

admin

Промоција „Дневника маме у пубертету“ у сриједу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još