Спорт

Посјета стадиону „Рајко Митић“ посебан доживљај

Три најмлађе такмичарске селекције, кадети, пионири и предпионири, Омладинског погона „Текстилцa“ протеклог четвртка боравиле су у Београду, гдје су имали прилику да одмјере снаге са вршњацима из ФК „Бродарац“, али и да погледају утакмицу између „Црвене звезде“ и данског „Мидтјиланда“ на стадиону „Рајко Митић“.

Позив Дервенћанима од „Бродарца“, чији су тимови два пута играли јуниорску фудбалску евролигу, дошао је послије заједничког наступа на Међународном  кадетском турниру у Модричи, а препорука је била добра игра дервентске екипе.

Са домаћинима су омладинци одиграли утакмице у све три узрасне категорије и, изузетно мотивисани, укњижили су побједе. Кадети су били бољи 4:1, пионири 2:0 и предпионири 4:0, мада резултати нису били у првом плану.

Послије утакмица, ручка са домаћинима и шетње кроз тржни центар „Ушће“, на ред је дошла посјета стадиону „Рајко Митић“ и присуство утакмици Црвена звезда – Мидтјиланд. За бесплатне карте захвалност дугују навијачима највећег српског клуба из Дервенте.

– Наши дјечаци су били прави амбасадори клуба и града, показујући одлично понашање, игру на терену, и ми смо поносни на њих. Хвала свима који су помогли реализацију незаборавног дана наших младих фудбалера – рекао је координатор млађих селекција у „Текстилцу“ Дејан Плиснић.

Related posts

Улична трка окупиће дјецу,
родитеље, полицајце, војнике

Derventski List

Благојевић и Павловићева
најбољи спортисти Дервенте

Derventski List

Испуштена предност
донијела пораз

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još