РС-РЕГИЈА

ПОЧИЊЕ „БАЊАЛУЧКИ ОКТОБАРФЕСТ“

Први „Бањалучки октобарфест“ почиње данас на тврђави Кастел, а организатори су најавили да ће то бити фестивал пива, хране и добре забаве.

Манифестација ће бити одржана на 1.500 метара квадратних наткривеног простора, а посјетиоци ће моћи да пробају десет врста пива, кобасице, переце и познати домаћи специјалитет – бањалучки ћевап. Фестивал траје до недјеље, 29. септембра.

Из Центра за маркетиншки развој, који је организатор манифестације, саопштено је да ће у петак и суботу фестивал трајати од 18 до два часа, а улазница кошта пет марака.

Програм у недјељу почиње у 12 и трајаће до 18 часова, а улаз је бесплатан.

Дамир Ковачевић из Центра за маркетиншки развој каже да је припремљн богат забавни програм.

– Вечерас наступа група „Гарави сокак“, а предгрупа ће им бити бањалучка „Лира“. Сутра увече наступиће бенд „Аеродром“, док ће прије њих наступити домаћи бенд „Ултразвук“. Посјетиоце очекују и наградне игре – истакао је Ковачевић.

Град Бањалука је подржао организацију „Бањалучког октобарфеста“ и уврстио га у календар градских туристичких манифестација за ову годину како би обогатили туристичку понуду.

http://www.nezavisne.com

Related posts

У ПРОТЕКЛА 24 ЧАСА У СРПСКОЈ РОЂЕНО 46 БЕБА

admin

Јавни позив за исплату накнаде за родитеље отворен до краја године

admin

Повратак ученика у клупе 24. јануара

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još