Спорт

До понедјељка предлагање кандидата за најбоље спортисте

Дервентски лист и ове године организује избор најбољих спортиста града, а предлагање кандидата за избор најбољег спортисте у мушкој и женској конкуренцији, најбољег спортског колектива и најперспективнијег спортисте траје до понедјељка, 7. децембра.

– Право предлагања имају сва правна лица (спортски клубови, установе, организације и удружења грађана, мјесне заједнице, предузећа) – прецизирано је у јавном позиву за предлагање кандидата.

Осим тога, у категорији за најперспективнијег спортисту горња старосна граница је навршених 16 година (рођени 1.1.2004. године и млађи), док најбољи спортиста нема старосних ограничења.

Обрасци за пријаве доступни су у редакцији Дервентског листа и на интернет порталу www.derventskilist.net, а п ријаве се предају у редакцију Дервентског листа или путем електронске поште на адресу derventskilist@gmail.com до понедјељка, 7. децембра, до 12 часова.

 

Јавни позив и образац за пријаву кандидата можете преузети на линковима испод:

 

Јавни позив за предлагање кандидата

Образац за пријављивање најбољих спортиста

Related posts

Симо Зорић стао раме уз раме
са врхунским кик – боксерима

Derventski List

Спремни смо да
оправдамо улогу фаворита

Derventski List

„Корт маркeти“ побједници „Дервента Нектар футсал“ турнира

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još