РС-РЕГИЈА

Почиње хуманитарна акција „С љубављу храбрим срцима“

Хуманитарна акција „С љубављу храбрим срцима“ која се одржава под покровитељством предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић и ове године прилика је да грађани усреће малишане широм Српске, средства прикупљена у овогодишњој кампањи биће искоришћена за набавку превозних средстава за дјецу са интелектуалним тешкоћама.

Намјера је да се кроз набавку превозних средстава за 33 удружења у склопу Савеза удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лицима РС (Менерали), олакша приступ коришћењу услуга најмлађим члановима Савеза, попут дневног збрињавања, школовања, радно -окупационих радионица, спортских и културних активности и омогући већа укљученост у друштвени живот заједница у којима живе.

За уплате донација физичких и правних лица Министарство финансија Републике Српске отворило је рачун посебних намјена „С љубављу храбрим срцима“ број 571-010-00002700-15 код Комерцијалне банке Бањалука, а од данас до 31. децембра активан је „М:телов“ хуманитарни број 1411. Сви који позову овај број могу да подрже акцију донирајући једну КМ.

Партнери предсједнице Српске и у овогодишњој хуманитарној акцији биће млади умјетници и дјеца из различитих дијелова Српске, који ће својим умјетничким перформансом или другим ангажманом дати допринос да заједничким снагама обезбиједе помоћ за своје другаре.

Related posts

ЛОКАЦИЈЕ РАДАРА У БиХ ОД САДА НА ГУГЛ МАПАМА

admin

ТЕСЛИЋ: УЧЕНИК ПРЕТУЧЕН У ШКОЛИ

admin

ЖУНИЋ: О ОДГОВОРУ НА ДЕКЛАРАЦИЈУ СДА ПОСТИЋИ СРПСКО ЈЕДИНСТВО

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još