Друштво

Почињу бесплатне радионице за дјецу

Малишани узраста од четири и пет година од октобра имају прилику да у вртићу „Трол“ похађају CIVITAS-ове радионице.
Директорица вртића „Трол“ Гордана Симић појаснила је да ће радионице бити бесплатне, а да је пријава дјеце и даље у току.
– Радионице су бесплатне и почињу већ у октобру, а предвиђене су за дјецу узраста од четири и пет година. Дјеца ће на овај начин имати прилику да науче шта је одговорност и да савладају разлику између моћи и ауторитета, праведности и одговорности – казала је Симићева.
Унапређење предшколског васпитања и образовања, које је обухваћено стручном литературом под називом „Квалитет предшколског курикулума и цјеловит развој дјетета“, аутора Гордане Симић представљена је на Сајму књиге који је одржан у Бањалуци. Поред овог издања Завода за уџбенике и наставна средства РС, представљен је и дидактички материјали, као и дидактичка игра.
– Оно што слиједи је Научно – стручна конференција Балканског савеза васпитача који се одржава у Републици Српској послије дужег времена, а на којем ћу говорити о квалитету предшколског васпитања и образовања – истакла је Симићева.

Related posts

За Васкрс обрадовали 95 суграђана

admin

Почело обиљежавање „Недјеље Црвеног крста“

admin

Календеровци и Кулина сутра без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još