Друштво

Појачано присуство полиције поред школа

Руководство дервентске Полицијске станице, пред почетак нове школске године, посјетило је све четири основне школе на подручју града, а том приликом је истакнута важност наставка сарадње како би безбједност ученика била на највишем нивоу.

Командир Миломир Балатуновић, те његов замјеник Славиша Павловић и помоћник Александар Ђекић током разговора са директорима основних „Никола Тесла“ и „19. април“ Љубишом Ђурићем и Елвиром Миљић, те директорима  основних школа „Тодор Докић“ у Календеровцима и „Ђорђо Панзаловић“ у Осињи Мајом Петровић и Жељком Стјепановићем, најавили су појачано присуство полицијских службеника поред школа и јаче контроле свих учесника у саобраћају. Договорено је и одржавање едукативно – превентивних предавања за дјецу у оквиру републичке акције „Заштитимо дјецу у саобраћају“, као других активности.

– С обзиром да су дјеца најмлађи и најугроженији, а током школске године и најбројни учесници у саобраћају, неопходна је максимална сарадња ових институција – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Related posts

Представници Дервенте
спремни за сцену гранд финала

Derventski List

Уникатне радове изложили и Дервенћани

admin

РАСПИСАНИ КОНКУРСИ ЗА СТУДЕНТСКЕ СТИПЕНДИЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još