Друштво

ПРАВИЛНО ПОНАШАЊЕ У САОБРАЋАЈУ ЧУВА ГЛАВУ

Савјет за безбједност саобраћаја, у оквиру акције МУП-а „Заштитимо дјецу у саобраћају“, организовао је данас предавања ученицима трећих и четвртог разреда Средњошколског центра „Михајло Пупин“ о правилном кретању у саобраћају са освртом на најчешће грешке које праве учесници у саобраћају.

– Овом приликом дјецу упознајемо са свим прописима, а током једног школског часа ученици свих узраста по одјељењима могу да науче или утврде оно што је најпотребније када је кретање и безбједност у саобраћају у питању. Оно на шта посебно скрећемо пажњу је кретање и понашање пјешака, с обзиром на то да најчешће ученици у школу иду пјешке, као и на правилно саобраћање бициклиста и мотоциклиста, односно основних прописа у саобраћају – рекао је предсједник Савјета за безбједност саобраћаја Синиша Ђекић.

Осим тога, предавање је одржано и за календеровачке основце који се школују у ОШ „Тодор Докић“, као и ученике ОШ „Никола Тесла“, а том приликом подијељен је и промотивни материјал који ће ђаке подсјећати на прописе.

Related posts

ПРОСЛАВЉЕНА СЛАВА ХРАМА У НОВОМ НАСЕЉУ

admin

ТРЖИШТУ РАДА НЕДОСТАЈЕ БРАВАРА – ЗАВАРИВАЧА, ПЕКАРА, МЕСАРА

admin

Повољније опремање
возила за зиму

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još