Спорт

Прегршт медаља са балканског првенства и купа

Чланови Карате клуба „Дервента“, њих 54, распоређених у категорије од пјетлића до сениора наступили су на Балканском првенству за кадете, јуниоре и сениоре, те Балканском купу за пјетлиће, пионире и младе наде које је одражно у Модричи, а међу такмичарима из 11 земаља, кући су донијели мноштво медаља.

– У појединачним катама злато су освојили Маја Бабић, Славен Ђеорђић, Александар Вајић, Дајана Видић, Исидора Ђукић, Габријел Секулић и Стефан Љешић, док су сребрне медаље кући донијели Славен Топаловић, Давид Ђекић, Марија Савић, Анђела Гојић, Ђорђе Петковић, Сергеј Николић и Ђорђе Ратковац. Бронзе су освојили Никола Аџић, Милица Симић, Ђорђе Ратковац, Андреја Гојић, Марија Марић, Лука Живковић, Дарио Пејић, Слободанка Секулић, Владимир Михајловић и Анастасија Павловић – истакли су из клуба додавши да су такмичари медаље побрали и у појединачним борбама.

– У појединачним борбама златом су крунисали свој наступ Дарио Пејић, Дејан Дукић, Немања Видић и Александар Вајић, док је сребро освојио Давид Дринић, а бронзане медаље засјале су у рукама Анђеле Вујичић, Владимира Михајловића, Ђорђа Видића, Драгане Бабић, Сергеја Николића, Андреје Маркуљевић и Лејле Мерџановић – саопштено је из Карате клуба.

Дервенћани су били успјешни и у екипним катама, а чак пет екипа освојило је злато.

– Први тим био је у саставу Владимир Павковић, Марија Марић и Маја Бабић, тим два су чинили Анђела Вујичић, Владимир Михајловић и Дарио Пејић, тим три чинили су Слободанка Секулић, Марко Бабић и Дилара Топић, а тим четири Тамара Вујовић, Дорис Симић и Јана Васић. Пети тим чинили су Марија Ђураш, Ана Миа Стојчић и Софија Тодоровић. Сви наведени тимови освојили су злато, док су се бронзаним медаљама окитили тимови који чинили Давид Дринић, Лео Топић и Урош Спасенић и тим у саставу Николина Димитрић, Катарина Вуковић и Тијана Шарић – навели су из клуба додавши да ће овај успјех дати вјетар у леђа и мотивацију за даљи рад.

Related posts

Тријумф Појежана у Мајевцу

admin

РУКОМЕТАШИ „ДЕРВЕНТЕ“ ИПАК У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ БиХ

admin

ИЗАБРАНА НОВА УПРАВА РУКОМЕТНОГ КЛУБА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još