Новости

Предсједник НДП-а представио
правце дјеловања партије

Бојан Шапурић, који у статусу вршиоца дужности обавља функцију предсједника НДП-а, посјетио је протекле седмице Градски одбор странке у Дервенти и одржао радни састанак са предсједником одбора Зораном Милојевићем и његовим сарадницима.

Шапурићу је вођство над партијом повјерено послије оставке оснивача и дугогодишњег лидера НДП-а Драгана Чавића, а са Дервенћанима је подијелио своју визију дјеловања странке у будућности напомињући да је за крај маја заказана изборна сједница Скупштине. На тој сједници, осим избора предсједника, Предсједништва и чланова Главног одбора, делегатима ће бити представљени програмски документи.

– Ми смо садашњег предсједника партије упознали са стањем у Градском одбору, резултатима које смо остваривали у  претходним изборним процесима, али и са укупним стањем и политичким односима на подручју Дервенте – рекао је предсједник дервентског НДП-а Зоран Милојевић.

Related posts

Слиједе празнични дани

Derventski List

Најављено окупљање припадника
103. бригаде ХВО-а чиста провокација

Derventski List

У тешким условима задржали смо стабилност

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još