Култура

Премијера представе „(Не) ћути и трпи“ вечерас

Средњошколци полазници драмског студија који дјелује при Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ вечерас ће премијерно у Дервенти извести представу „(Не) ћути и трпи“, а којом ће се идуће седмице представити и на Омладинском фестивалу Републике Српске.

Ментор групе Синиша Тешановић  казао је да нова представа говори о вербалном и физичком насиљу које се дешава у средњошколском узрасту, а намијењена је дјеци, родитељима, али и наставницима и професорима.

– Имамо велику част да будемо у званичној конкуренцији Омладинског фестивала Републике Српске и да будемо у шест најбољих представа у држави. Са великим поносом ћемо представљати Дервенту и вјерујем да ће ова представа трасирати нови пут у развоју омладинског театра у Дервенти – рекао је Тешановић.

Представа ће вечерас бити изведена у сали Хрватског културног друштва „Напредак“ од 19.30 часова, а сви посјетиоци умјесто улазнице могу да оставе добровољни прилог за рад драмског студија.

Related posts

Поезија се ушушкала „Под сјенком Мјесеца“

Derventski List

ПОСТАНИТЕ ДИО ФИЛМСКЕ ЕКИПЕ ПРОЈЕКТА „МЕСО“

admin

КЊИЖЕВНА ПРЕПОРУКА: „КАИНОВ ОЖИЉАК“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još