ИЗДВОЈЕНОНовости

ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА ПАЦИЈЕНАТА ТРАЈЕ ДО КРАЈА ГОДИНЕ

Дом здравља Дервента и ове, као и претходних година, омогућава становништву Дервенте и сусједних  општина да се у периоду од 1. октобра до 31. децембра 2019. године региструју или пререгиструју у тим изабраног доктора породичне медицине, педијатра или гинеколога, без навођења разлога промјене.

Да би имали могућност остваривања права из здравственог осигурања путем здравствене књижице у Дому здравља Дервента, потребно је да се обратите у ЈЗУ Дом здравља Дервента у тим изабраног доктора, те да попуните одговарајуће обрасце изјаве о избору/промјени доктора. 

– Доктори специјалисти педијатри код којих можете регистровати своју дјецу су прим. др Нада Чечавац, специјалиста педијатар, те др Мирјана Станковић, специјалиста педијатар – наводе из Дома здравља додајући да су  доктори специјалисти гинеколози код којих се можете регистровати прим. др Мирко Шаран, специјалиста гинеколог и прим. др Биљана Ненадић, специјалиста гинеколог.

– Такође, путем здравствене књижице имате могућност на услуге из области ортодонције за дјецу до 15 година и зубне технике за пацијенте старије од 65 година – наводе из ове установе.

Related posts

Мајске пензије веће за десет одсто

admin

Пуштен у функцију видео – надзор

admin

Велики дан за
епархију и Дервенту

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još