Новости

Припадници полиције
стали уз породицу Тривић

Руководство Полицијске управе Добој и ове године поводом Дана полиције организовало је хуманитарни турнир у малом фудбалу и стоном тенису, а прикупљена средства командир Полицијске станице Дервента Миломир Балатуновић и његов замјеник Славиша Павловић данас су уручили породици Тривић.

– Наше колеге је с осмијехом дочекао мали Игор који болује од мишићне дистрофије. Његова мајка се бори са карцинома лимфних чворова, те су им за лијечење потребна велика новчана средства. Надамо се да ће им  наша скромна помоћ значити у овом празничним данима и да ће се уз помоћ свих добрих људи сакупити потребан новац за лијечење како би пребродили овај тешки период – саопштили су из полиције.

Хуманитарни турнир одржан је 6. априла у Модричи, а осим припадника Полицијске управе Добој, учествовали су и припадници свих полицијских станица које су у саставу ове управе. Хуманитарној акцији придружиле су се и друге колеге из састава ове управе.

Related posts

Конзуларни дани
од 13. новембра

Derventski List

БУЏЕТ „ТЕЖАК“ ВИШЕ ОД 14 МИЛИОНА КМ

admin

Дервента стасала у град за примјер

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još