Друштво

ПРИРЕДБА И ПАКЕТИЋИ ЗА КРАЈ ГОДИНЕ У „БУДУЋНОСТИ“

У Центру за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ данас је, уз подјелу пакетића, као и сваке године, организована новогодишња приредба поводом завршетка првог полугодишта и наступајућих новогодишњих и божићних празника.
Директор Центра „Будућност“ Владан Поповић истакао је да је 2019. година била успјешна.
– Ово је прилика да сумирамо постигнуте резултате у овој години, да се састанемо са родитељима наших ученика, да размијенимо искуства и информације, као и да свима пожелимо срећну Нову годину и божићне празнике. Годину на измаку обиљежила су наша настојања да проширимо обим услуга које пружамо корисницима. Наиме, у првој половини године реализовали смо Програм раног третмана за слијепу и слабовиду дјецу на подручју Републике Српске. Поред тога, у преговорима смо са Министарством здравља и социјалне заштите РС у вези са увођењем нових услуга које ће нашим корисницима бити од помоћи – казао је Поповић.
Он је захвалио свим донаторима и додао да су никољданске пакетиће за кориснике овог центра обезбиједили фирма „Венето шуз“ и Коло српских сестара „Царица Милица“, а да су новогодишње пакетиће донирали Савез слијепих РС и локална управа.
Предсједник Савеза слијепих РС Бранко Сузић рекао је да је задовољство присуствовати приредби коју су ученици са пуно труда и љубави припремили.
-Част ми је што сам у прилици да испоручим скромне новогодишње пакетиће за ученике Центра „Будућност“. Особљу ове установе, ђацима и родитељима честитам предстојеће празнике са жељом за напредак на сваком пољу – истакао је Сузић.
Поред бројних родитеља и гостију, свечаности је присуствовао и замјеник начелника општине Синиша Јефтић.

Related posts

ВЕЧЕ КУПОВИНЕ И ЗАБАВЕ У ПЕТАК

admin

Срце „на мјесту“ када је коњушарница пуна

admin

Крњинска улица у
сриједу без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još