ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Приредбом крунисали припрему за школу

Музичким тачкама, скечевима и рецитацијама, као и кореографијама из пројекта „Растимо уз плес“ уоквиреним у приредбу, 105 малишана који су похађали припремни програм пред полазак у Предшколској установи „Трол“  поздравили су се од својих васпитача.
Припремни програм трајао је три мјесеца, а директорица ове установе Гордана Симић истакла је да је ово веома срећан дан за будуће првачиће, али и васпитаче.
– Овогодишњи програм прошло је 105 дјеце, а данашњом завршном приредбом су све оно што су до сада радили са својим васпитачима показали кроз кратку приредбу, а коју су припремили како би се на адекватан начин растали од својих васпитача – казала је Симићева.
Мајка будућег предшколца Маријана Субић казала је да је програм видљиво користан за прилагођавање дјеце.
– Програм доста значи за дијете, видим да се доста промијенио у смислу да је друштвенији, а за родитеље је било мало тешко се организовати сваког дана, али је велика предност – рекла је Субићева.
Као и ранијих година овај програм организовало је Министарство просвјете и културе, а градоначелник Милорад Симић је подржао његову реализацију обезбиједивши дидактички материјал.

Related posts

ЕТНО ИЗЛОЖБА У СОЧАНИЦИ ОВОГ ВИКЕНДА

admin

НАКОН ПОЛА ВИЈЕКА У ШКОЛСКИМ КЛУПАМА

admin

Животиње спасавају и на операционом столу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još