ИзбориНовости

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА РАД У БИРАЧКИМ ОДБОРИМА

Општинска изборна комисија Дервента позива заинтересована лица, која имају завршену најмање средњу стручну спрему и пребивалиште на подручју општине да се могу пријавити за рад у бирачким одборима на предстојећим изборима.

– Особе које имају најмање завршену средњу школу, трогодишњу или четворогодишњу, а желе радити у бирачком одбору потребно је да дођу на обуку и тестирање у сриједу, 11. новембра у 16 часова у зграду општине Дервента, сала Скупштине општине. Лицима која прођу обуку и положе писмени тест и који буду ангажовани за рад у бирачком одбору биће плаћена накнада за рад у складу са одлуком Општинске изборне комисије – навели су из комисије.

Овај јавни позив се не односи на кандидате који су прошли обуку и тестирање за рад у бирачком одбору на предстојећим изборима, као и остала лица која у складу са законом не могу бити чланови бирачких одбора.

Додатне информације се могу добити телефоном на број 053/315-112 или лично у Општинској изборној комисији, зграда општине Дервента, канцеларија бр. 19.

Related posts

Молитвено и свечано за Божић

Derventski List

ПОТВРЂЕН ЈОШ ЈЕДАН СЛУЧАЈ ЗАРАЗЕ

admin

ДЕРВЕНТА ЗАСЛУЖУЈЕ СТАТУС ГРАДА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još