Хроника

ПРИЈЕТИО ИНСПЕКТОРУ ЗБОГ КАЗНЕ НАКОН КРШЕЊА МЈЕРЕ ИЗОЛАЦИЈЕ

Инспектор из Дервенте пријавио је у уторак полицији да му је пријетила особа инцијала С.М. јер је као општински инспектор члановима његове породице издао прекршајни налог, јер нису поштовали мјеру кућне изолације.

– Полицијској станици Дервента 24. марта обратио се општински инспектор из Дервенте, који је пријавило да га је лице ицицијала С.М. из Дервенте позвало телефоном, те упутило пријетеће ријечи, из разлога што је издао прекршајни налог члановима његове породице, јер се   приликом контроле  нису налазили на адреси на којој су пријавили боравак за вријеме кућне изолације – саопштено је из Полицијске управе Добој.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела „угрожавање сигурности“.

Полицијска управа Добој апелује на грађане да поштују Закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона, а којим се прописују ванредне мјере у циљу превенције ширења вируса.

Сви они који не буду поштовали одлуке Републичког штаба за ванредне ситуације биће процесирани у складу са законским прописима.

Related posts

РАЗБИЛИ ПРОЗОР НА КАФИЋУ И ПОКУПИЛИ НОВАЦ ИЗ АПАРАТА

admin

ДЕРВЕНЋАНКА ОПЉАЧКАНА У ПАРКУ

admin

Повриједили радницу и из кладионице однијели 3.000 КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još